Selecteer een pagina

Info

Algemeen

Waar

Bruut! Festival vind plaats bij de Graanfabriek aan de Helsinkistraat 6 in Groningen (ook het navigatie adres).

 

Tijden

Het Festival duurt van 14:00 tot 24:00.

Minimale Leeftijd

De minimumleeftijd die geldt voor bezoekers is 18 jaar. Dit wordt gecontroleerd bij de ingang en bij twijfel kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Als je die niet hebt, kan de toegang tot het evenement worden ontzegd, ook indien je een tickets voor het festival hebt gekocht. De organisatie retourneert in dit geval geen gelden voor aangeschafte tickets.

Kluisjes

Er wordt op het festival gebruik gemaakt van E-lockers. Voor de E-lockers hoeft alleen een vast tarief te worden betaald en wordt geen borg gevraagd.

Tickets
Er kunnen online tickets worden aangeschaft via www.bruutfestival.nl. Als het event niet is uitverkocht, zijn er tickets verkrijgbaar bij de ingang. Dit zal vooraf duidelijk worden gecommuniceerd via de website en social media.
Tickets kunnen worden gescand vanaf een mobiele telefoon, maar zorg er in dat geval wel voor dat je jouw ticket klaar hebt staan op je mobiele telefoon en dat de helderheidinstellingen op maximaal staan. Je kunt ze natuurlijk ook uitprinten (maar red vooral een boom door het op mobiel te tonen :D)!
Muntjes
Er kunnen op Bruut Festival munten worden gekocht. Munten kunnen worden aangeschaft door middel van contant geld of via een pinautomaat. In de locatie zelf kan enkel en alleen met munten worden betaald.
Bereikbaarheid
Graanfabriek
Helsinkistraat 6
9723 BD Groningen
 
Fiets
Vlak naast het festival terrein zijn voldoende mogelijkheden om je fiets te stallen.
Openbaar vervoer
Check 9292.nl en vul daar helsinkistraat 6 Groningen in. De bushalte is ongeveer 10min lopen.
Auto
Er zijn voldoende (gratis) parkeerplekken vlak bij het festival terrein. Wij raden aan om te parkeren bij de GAMMA (Osloweg 114) ivm werkzaamheden rondom Ring Groningen.
 
 

Huisregels

 • De minimumleeftijd is 18 jaar.

 • Bezoekers die niet dansen lopen het risico verwijderd te worden van het festival terrein.

 • Volg altijd de instructies op van de organisatie, beveiliging, verkeersgeleiders en EHBO-personeel.

 • Vuurwerk, wapens en scherpe of gevaarlijke voorwerpen zijn niet toegestaan en kunnen indien daar aanleiding toe is in beslag worden genomen.

 • Er geldt een Zerotolerance drugsbeleid.

 • Harddrugs zijn niet toegestaan en bij constatering van bezit en/of gebruik hiervan worden de middelen in beslag genomen en wordt men per direct van het festivalterrein verwijderd en overgedragen aan de aanwezige politiediensten.

 • Het is niet toegestaan om eten en/of (alcoholische) drank, glaswerk, plastic flessen, bekers, vuurwerk, drugs, wapens, dieren en andere illegale substanties mee het festivalterrein op te nemen.

 • Het betreden van het festivalterrein is op eigen risico. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade die voortvloeit uit directe of indirecte handeling van de organisatie en door personen die ingehuurd zijn door derden tijdens het verblijf op het festival, tenzij er sprake is van grove nalatigheid.

 • Foto-, video-, en audio-opnameapparatuur zijn niet toegestaan (mobiele telefoons met camera zijn wel toegestaan).

 • Voetbalshirts met club- of land gerelateerde uitingen zijn niet toegestaan. Bij het dragen hiervan kan men de toegang tot het festivalterrein worden ontzegd.

 • Stickers met aanstotende leuzen of symbolen zijn niet toegestaan op het festivalterrein.

Alle Rechten Voorbehouden

© Bruut! Events